مانور خودرویی درون شهری سازمان آتش نشانی شهرداری سیرجان با حضور آتش نشانان منطقه، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی سیرجان، روز گذشته و هم زمان با روز آتش نشانی و ایمنی ابتدا آتش نشانان منطقه ویژه با حضور در گلزار شهدا یاد و خاطره شهیدان دفاع مقدس را گرامی داشتند. سپس آنها در رژه خودرویی که از پایگاه یک آتش نشانی سیرجان آغاز شد، در خیابان های اصلی شهر رژه رفتند.
مهدی نجف آبادی سرپرست آتش نشانی منطقه در این رابطه گفت: آتش نشانان شهرداری باید در کنار اقدامات عملیاتی و امدادی به امر آموزش شهروندان و آشنا کردن آنان با مخاطرات اهتمام داشته باشند و اصل پیشگیری را در جامعه نهادینه کنند چرا که همواره پیشگیری هزینه کمتری را برای جامعه در پی خواهد داشت.
وی با ابراز رضایت از عملکرد آتش نشانان منطقه، کار در آتش نشانی را به جنگیدن یک رزمنده و ایثارگری تشبیه و اظهار کرد: هر شغلی سختی و لذت های ویژه خود را دارد اما برخی مشاغل بسیار ویژه اند و آتش نشانی یکی از آنها است. وی افزود: آتش نشانی از سخت ترین مشاغل محسوب می شود و آمیزه ای از عشق و وظیفه که همواره با اضطراب، نگرانی، شیرینی و تلخی همراه است.