شناسه خبر:616           تاریخ ثبت خبر: 1401/05/24

بازدید رئیس کل دادگستری استان کرمان از منطقه ویژه اقتصادی سیرجان

رییس کل دادگستری استان کرمان در سفر دو روزه خود به سیرجان از منطقه ویژه اقتصادی سیرجان و تعدادی از کارخانه های مستقر در منطقه بازدید کرد.

حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی با حضور در منطقه ویژه اقتصادی سیرجان از بخش های مختلف منطقه بازدید و در جریان فعالیت های صورت گرفته درمنطقه و زیرساخت ها قرار گرفته و از تعدادی از واحدهای تولیدی بازدید به عمل آورد. 

رییس کل دادگستری استان کرمان در بازدید از شرکت یاس سنگ پاریز تولید کننده انواع کاشی و سرامیک در جریان نحوه فعالیت و سرمایه گذاری آن واحد قرار گرفته و در جریان مشکلات شرکت من جمله مجوز محیط زیست قرار گرفت و قول پیگیری این مشکلات را داد. شایان ذکر است در این بازدید آقای خالویی مدیر کل حفاظت زیست استان کرمان و مسئولان قضایی شهرستان سیرجان نیز ایشان را همراهی می کرد.
 

امتیاز شما به این خبر:
منبع خبر:‌ تعداد مطالعه:

دیدگاه کاربران

عناوین خبری مرتبط

- افزایش 123 درصدی صادرات مواد تولیدی منطقه

- گرامی داشت سالروز قیام تاریخی 15 خرداد

- تسلیت به مناسبت رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی (ره)

- میلاد امام رضا (ع) مبارک

- اجرای تاسیسات سوله های خیابان گلدیران

- جمع آوری برگ های خشک درختان کاج

- شروع عملیات فاز سوم سوله ورزشی منطقه

- برگزاری جلسه هم‌اندیشی گذر از پیک مصرف انرژی

- بازدید از کارخانه پترونیرو برای صدور پروانه بهره برداری

- برگزاری جلسه آموزشی نرم افزار اکسل